x


  • EUR
    4.8422
    USD
    4.4424
string(7) "politic"

MOISE GURAN, făcut praf de către un fost jurnalist: “Omul e un melc fără coloană, acum patru ani se dădea fată mare”

Robert Turcescu, fost jurnalist, în critică pe Moise Guran.

Author: Mihai Voican | Sursa: ROMÂNIATV.NET | Publicat: 17.01.2020, 13:39

După anunțul lui Moise Guran, realizatorul emisiunii „România în direct”, că renunță la presă pentru a intra în politică, deputatul PMP Robert Turcescu a reacţionat pe pagina sa de Facebook. Robert Turcescu a avut aceeaşi traiectorie, a intrat în politică după ce anterior lucrase mulţi ani în presă.

 

”Nu pot decât să mă bucur că Moise Guran pleacă din presa: mi-era o milă de emisiunea “România în direct”, în ce hal ajunsese… Acu’ nu știu ce-o să se aleagă de USR, dar nici nu mă frământă”, a scris deputatul PMP Robert Turcescu pe Facebook.

 

După un timp,Turcescu a revenit: ”Câţiva amici m-au intrebat dacă am ceva cu Guran şi de ce i-am tras o smetie. Da, am! Omul e un melc fără coloană care acum patru ani se dădea fată mare, că el nu intră în politică, pentru că îi pute, că “detestă jurnaliștii care îşi abandonează meseria” samd (vezi textul de mai jos!). Băi, Gurane, toţi cei care te cunosc ştiu cum eşti, de fapt: gură mare şi cam atât. Partea buna e că acum, odată intrat în politică, se vor convinge şi alţii câte parale faci”.

 

Articolul integral pe ROMÂNIATV.NET