AcasăEconomieTransportMomente de groază filmate de pasagerii unui avion care a traversat o...

Momente de groază filmate de pasagerii unui avion care a traversat o furtună puternică. O mamă și-a luat adio de la fiica ei FOTO/VIDEO

Un avion al companiei LATAM Airlines, care zbura din Santiago, Chile, spre Asuncion, Paraguay, a trebuit să aterizeze de urgență după ce a traversat o furtună puternică, aparatul de zbor suferind avarii la partea frontală. Imaginile apărute pe rețelele sociale arată că pasagerii au trecut prin clipe de groază.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, scrie CNN. În avionul Airbus A320 se aflau 48 de pasageri, potrivit CNN, care citează Telefuturo. Imaginile filmate în interior, în timpul furtunii, arată că aceștia au trăit momente cumplite în timp ce avionul trecea prin turbulențe, iar pe geam se vedeau doar fulgere.

La aterizare, s-a constatat că partea din față a avionului – „nasul” – a fost serios avariată, iar geamurile piloților crăpate.

Autoritățile aviatice din Paraguay au declanșat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat. Zona de turbulențe a apărut în apropiere de Asuncion, potrivit unei pasagere din avion. „Oamenii au intrat în panică, iar pilotul ne-a spus să ne pregătim pentru o aterizare de urgență”, a declarat Pabla Thomen joi, pentru un post de radio, Monumental AM 1080. Ea a mai spus că și-a îmbrățișat fiica și, la un moment, și-a luat rămas bun de la ea, spunându-i că o iubește și că vor fi mereu împreună.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.