AcasăExterneMomentul amuzant când Regina Elisabeta s-a întâlnit cu doi turiști americani care...

Momentul amuzant când Regina Elisabeta s-a întâlnit cu doi turiști americani care nu au recunoscut-o, povestit de garda ei de corp

Regina Elisabeta a II-a arătat de nenumărate ori că are umor de față cu șefi de stat și de guvern, dar și cu oameni obișnuiți. Un episod amuzant a fost relatat de garda de corp a suveranei britanice, Richard Griffin. Într-o discuție cu SkyNews care a avut loc cu ocazia Jubileului de Platină al suveranei, el a redat dialogul simpatic purtat de Regina Elisabeta a II-a cu doi turiști americani cu care s-a întâlnit la un moment dat la Balmoral, dar care nu au recunoscut-o.

Iată ce a povestit Richard Griffin: Volume 100%  

„Erau doi turiști care veneau către noi, iar Regina se oprea mereu pentru a-i saluta. Erau doi americani care se aflau în vacanță și mi-a fost clar din momentul în care s-au oprit că nu au recunoscut-o pe Regină, ceea ce este în regulă. Americanii i-au spus Reginei de unde vin, unde se duc, ce vor face în continuare și pe unde au mai fost în Marea Britanie. La un moment dat, au întrebat-o pe Majestataea Sa: „Unde locuiți dumneavoastră?”. Ea a spus că locuiește în Londra, dar că are o casă de vacanță de partea cealaltă a dealului și apoi au întrebat-o cât de des vine aici. Le-a spus că vine aici de când era mică, de peste 80 de ani și apoi au întrebat-o: „Dacă veniți aici de peste 80 de ani, înseamnă că ați întâlnit-o pe Regină?”. Ea a spus rapid că nu, dar că Dick o întâlnește în mod frecvent. Așa că tipul m-a întrebat dacă am întâlnit-o pe Regină și cum este. Pentru că am fost cu ea mult timp și știam că o puteam tachina, am răspuns: „Oh, poate fi foarte arțăgoasă uneori, dar are un simț al umorului minunat”. Individul a venit, și-a pus mâna pe umărul meu și înainte să văd ce se petrece, și-a scos camera, i-a dat-o Reginei și i-a spus să ne facă o poză. Apoi a făcut o poză și cu Regina. Ne-am luat la revedere și apoi Majestatea Sa mi-a spus: „Mi-ar plăcea să fiu o muscă pe perete când le arată acele fotografii prietenilor din America și să sperăm că cineva îi spune cine sunt” – a povestit Richard Griffin, garda de corp a Reginei Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit joi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani, după 70 de ani de domnie. Elisabeta a II-a, monarhul britanic cu cea mai lungă domnie,  s-a stins din viață chiar la Balmoral, castelul ei din Scoția. Noul suveran al țării este fiul său cel mare, Charles.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.