Momentul în care Aleksandr Dughin ajunge la locul exploziei în care a murit fiica sa VIDEO

Un autoturism Toyota Land Cruiser Prado a explodat în apropiere de satul Bolshiye Vyazemy din regiunea Moscova, iar în urma exploziei șoferul a murit, informează agenția rusă TASS, citând agențiile de aplicare a legii.

Potrivit unor informații din presă, fiica unei cunoscute personalități publice, Aleksandr Dughin, Daria, a murit în urma exploziei.

Conform relatărilor mass-media locale, atât Daria, cât și tatăl ei se întorceau de la festivalul „Tradiția” de la muzeul Pușkin din Bolshiye Vyazyomy, regiunea Moscovei, iar Aleksander Dughin trebuia să fie în mașină, dar a decis să se întoarcă acasă cu o altă mașină, scăpând astfel de atac.

O înregistrare video care circulă pe canalele de Telegram rusești îl arată pe Aleksandr Dughin ajungând la locul exploziției. Acesta își pune mâinile în cap în timp ce privește mașina fiicei sale în flăcări.

____

Dughin este un politolog rus controversat. Considerat de unii din Occident ca fiind „creierul lui Putin” sau „filosoful lui Putin”, Dughin este considerat de unii ca fiind creierul din spatele anexării Crimeei de către Rusia, ca parte a pledoariei lui Dughin pentru ca Ucraina să devină „un sector pur administrativ al statului centralizat rus”, pe care îl numește Noua Rusie. De asemenea, se crede că Dughin a pus bazele ideologice pentru invazia rusă a Ucrainei în 2022. Dughin pledează pentru un Imperiu rus totalitar iliberal care să controleze continentul eurasiatic de la Dublin la Vladivostok pentru a sfida America și „atlantismul”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri