AcasăMoney&PeopleMoney.ro susține înotul, un sport pentru toate vârstele

Money.ro susține înotul, un sport pentru toate vârstele

“Avem o problemă de mare interes naţional. Ca o proiecţie în timp, neluarea unor decizii în această perioadă, este o subminare a interesul naţional în viitor. Suntem din ce în ce mai bolnăvicioşi, armată nu se mai face, sport nu mai face, sistemul e aşa cum e. Dacă nu le oferim copiilor şi latura aceasta a sportului, o să avem reale probleme ca naţie”, Constantin Căliman, director adjunct Federaţia Sportului Şcolar și Universitar in urma cu un an.

 

Situatia nu este cu nimic mai buna nici astazi, iar potrivit datelor existente in Romania mai sunt in 2017 doar in jur de 12500 scolari legitimati la o disciplina sportiva, dintr-un total de peste 3,2 milioane de elevi. Daca fiecare dintre noi nu facem ceva, iar asta foarte repede, in foarte scurt timp situatia se poate inrautati. Nu putem avea nici o asteptare in ceea ce priveste performanta sportiva. Nu de manuale de educatie fizica avem nevoie, ci de programe coerente si sprijinirea elevilor care isi doresc sa faca sport.

 

De aceea, noi, cei de la money.ro, incercam sa facem un mic pas si sa sprijinim cu mijloacele noastre o disciplina sportiva care este extrem de benefica pentru toti cei care o practica, copii, elevi, studenti, adulti fie ei oameni de afaceri, muncitori sau orice alta categorie profesionala. Este vorba despre inot. De aceea am devenit parteneri media ai unui club tanar, dar care a obtinut rezultate deosebite in cei 5 ani de activitate, obtinand multiple titluri de campioni atat pe plan intern cat si international.

 

Renovatio Sport Club, caci despre acest club este vorba, este recunoscut ca fiind unul din cluburile de top din Capitala. Mai multe se pot vedea pe site-ul renovatiosport.ro.

 

Incepand din luna august 2017, vom avea stiri referitoare la activitatile Renovatio Sport Club, stiri din natatie, rezultate obtinute la concursuri si poate chiar transmisiuni live de la unele concursuri.

 

 

 

Ultimele Articole