Monica Pop, despre condamnarea lui Sorin Oprescu: S-a purtat absolut EXTRAORDINAR

Sorin Oprescu nu va fi extrădat în România, au decis autoritățile din Grecia, având în vedere condițiile din închisorile din țara noastră și starea de sănătate a fostului edil.

Fostul primar al Bucureștiului rămâne astfel liber în Grecia. Analizând motivele care au stat la baza condamnării fostului primar al Capitalei, medicul oftalmolog Monica Pop susține că Sorin Oprescu nu merita o astfel de pedeapsă, având în vedere starea lui de sănătate.

Totodată, ea a vorbit și despre activitatea acestuia din timpul mandatului față de cei bolnavi.

„Cred că sunt cea mai în măsură să spun lucrurile astea. Să știți că Sorin a fost coleg cu noi, mai mare puțin.

Întotdeauna s-a purtat extraordinar și toți bolnavii pe care i-am trimis acolo, de toate condițiile sociale, vai de capul lor, s-a purtat absolut extraordinar.

Monica Pop, despre pedeapsa primită de Sorin Oprescu

Și nu cred că să știți că lumea a fost consternată de numărul de ani pe care i-a primit, pentru că nu se poate să stai 11 ani, deci dublu față de pedeapsa propusă și ăleia care e beată la volan, omoară doi copii îi dai patru ani? (n.r referire la cazul șoferiței care a ucis două fete în cartierul Andronache din Bucureşti şi căreia procurorul a propus o pedeapsă de 4 ani de închisoare)

E posibil așa ceva dublarea pedepsei? Gândiți-vă câți oameni de afaceri și tot felul de personaje, politice sau mai puțin politice, au avut procese de corupție și i-au dat doi ani cu suspendare, un an cu suspendare și așa mai departe.

Şi lui îi dă 11 ani cu executare, unui diabetic insulino-dependent care a salvat mii și mii și mii de vieți? E posibil așa ceva?

El nu e căsătorit cu cu acte, şi să îi ia casa partenerului de viață, se poate așa ceva”, a spus medicul oftalmolog Monica Pop, la Antena 3.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri