AcasăExterneMoștenire de 11 milioane de dolari, nerevendicată. Avocații au căutat rude ani...

Moștenire de 11 milioane de dolari, nerevendicată. Avocații au căutat rude ani la rând, pe tot globul

119 rude îndepărtate ale unui american vor împărți o moșternire neașteptată de 11 milioane de dolari.

Bărbatul din Chicago, care a murit în 2006 la 87 de ani, după un trai modest, a adunat în secret o avere. Nu a fost căsătorit niciodată, nu a avut copii și toți frații săi muriseră și ei fără urmași. Este cea mai mare avere nerevendicată vreodată din istoria SUA.

Avocații au petrecut patru ani căutând pe tot globul rudele americanului. Au găsit veri și rude îndepărtate în America și Europa. Milionarul sub acoperire a fost descris de vecini drept un bărbat liniștit și cumpătat care își făcea singur reparațiile la casă.

Joseph Stancak a trăit o viață liniștită în Gage Park și a fost găsit mort în modestul său bungalou de pe strada South Troy în 2016, potrivit biroului trezorierului de stat. Se știu puține lucruri despre el – cu excepția faptului că a lăsat în urmă o avere, a spus Rudy Quinn, președintele Linking Assets Inc., o companie care găsește bani nerevendicați.

Stancak nu s-a căsătorit niciodată, nu a avut copii sau familie apropiată și a murit la 87 de ani fără testament, a spus Quinn. El a deținut o barcă numită „Easy” și a investit în fonduri mutuale, a declarat purtătorul de cuvânt al trezorierului, Greg Rivara. Vecinii au declarat pentru CBS News că trăia cumpătat.

„Nimeni nu știe ce a făcut acest tip și ce l-a determinat să-și diversifice averea în felul în care a făcut-o. … Și nu știam că proprietatea lui se va ridica la 11 milioane de dolari”, a spus Quinn. „Trebuia să fim creativi.”

Cei șase frați ai lui Stancak sunt morți și niciunul dintre ei nu a avut copii, a spus Rivara.

Anchetatorii au petrecut ani de zile scoțând înregistrări pentru a construi un arbore genealogic al posibililor moștenitori, a spus Quinn. S-au găsit rădăcini „la cinci generații adânci”, la „verii în viață, îndepărtați o dată sau de două ori în multe țări”, a spus avocatul Kenneth Piercey, care reprezintă moșia lui Stancak.

Cei 119 moștenitori ai milioanelor lui Stancak sunt în Polonia, Slovacia, Republica Cehă, Germania, Regatul Unit, Canada, Iowa, Minnesota, New Jersey, New York și „există câțiva în zona Chicago”, a spus Piercey.

„Nu am mai văzut niciodată un caz atât de complicat”, a spus Piercey.

Cele 11 milioane de dolari reprezintă cea mai mare returnare de bani nerevendicați din istoria Statelor Unite, a spus Rivara.

„Și nici măcar nu avem o poză a tipului”, a spus Rivara.

Probabil că va dura unul până la patru ani pentru să distribuim banii, a spus Piercey. Majoritatea moștenitorilor locuiesc în străinătate, a spus el.

După impozite, moștenitorul mediu va primi un cec de aproximativ 60.000 de dolari, a spus Piercey.

Niciunul dintre ei nu a auzit de Stancak până acum, a spus Piercey.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.