Motivul pentru care un patiser român din Londra REFUZĂ să angajeze britanici

 

Fiecare dintre cei 16 angajaţi ai lui Ovidiu Şarpe de la “Pastisserie Romana” din Burnt Oak, suburbie aflată în nord-vestul Londrei, provine din România.

 

Bărbatul, care a fugit din România în 1979, spune că britanicii inventează scuze pentru a evita orele suplimentare şi că nu au nici aptitudinile, nici hotărârea celor veniţi din ţara sa natală.

 

Sunt disperaţi să muncească. Sar imediat la oportunitatea de a munci. Dacă apar două ore suplimentare, se oferă. Un englez ar putea spune în schimb ’da, dar nu duminica asta, cealaltă”, şi-a apărat patronul român decizia de a angaja numai concetăţeni.

 

Ei muncesc din greu pentru a trimite banii peste hotare. De aceea vin aici. Muncesc din greu pentru a trimite banii acasă. De asemenea, este mai uşor pentru ei să comunice unul cu altul”, a mai spus Ovidiu Şarpe.

 

mai multe, pe ProTV

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed