AcasăEconomieMutares SE & Co. KGaA, Germania vrea să preia activitatea de producţie...

Mutares SE & Co. KGaA, Germania vrea să preia activitatea de producţie de transmisii manuale pentru autovehicule a Magna PT Bordeaux SAS, tranzacţie analizată de Consiliul Concurenţei

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Mutares SE & Co. KGaA, Germania intenţionează să preia activitatea de producţie de transmisii manuale pentru autovehicule a Magna PT Bordeaux SAS, Franţa”, arată autoritatea de concurenţă.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

Mutares SE & Co. KGaA este o companie de tip holding, care achiziţionează întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi părţi din grupuri în situaţii de tranziţie, cu sedii în Europa. În România, Mutares SE & Co. KGaA deţine SFC Automotive Solutions Romania S.R.L., firmă care comercializează produse de etanşare pentru autovehicule.

Magna PT Bordeaux SAS, parte a Grupului Magna International Inc., operează o fabrică în Bordeaux, Franţa, specializată în dezvoltarea, producerea şi comercializarea de transmisii manuale ca un sistem complet pentru industria autovehiculelor, fiind parte a sectorului de propulsie pentru autovehicule al grupului.

 

 

 

 

Ultimele Articole