x


  • EUR
    4.8730
    USD
    4.1103
string(7) "politic"

N. Dan atacă ”tv-urile de propagandă”: Ignorați informațiile mincinoase. O să avem în seara asta un final fericit

Nicușor Dan le-a cerut bucureștenilor să iasă la vot ca să evite aglomerația de seară și a anunțat că, potrivit informațiilor sale, „o să avem în seara aceasta un final fericit, dacă ritmul de vot se păstrează așa cum este acum”.

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 27.09.2020, 16:47

El le-a cerut votanților să ignore informațiile furnizate de site-urile și televiziunile propagandistice:

„Vreau să vă mai rog să ignorați informațiile mincinoase pe care le propagă site-urile și, mai ales, televiziunile de propagandă. Toate informațiile de până acum, converg către ideea că o să avem în seara aceasta un final fericit, dacă ritmul de vot se păstrează așa cum este acum. Ar însemna asta, un început pentru Bucureștiul pe care ni-l dorim și ar însemna o victorie pentru valorile pe care ne luptăm”, a spus Nicușor Dan într-o declarație video postată pe Facebook.

 

„Vreau să vă rog, ca și la precedenta intervenție, două lucruri: în primul rând, să ieșiți, încă de acum, la vot, ca să evităm aglomerația de mai târziu. În al doilea rând, să căutați cu atenție pe buletinul de vot pentru Primarul General, numele candidatului pe care doriți să-l votați”, a mai spus candidatul susținut de PNL și USR PLUS.