x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(16) "instant-articles"

Nelu Tătaru s-a dezlănțuit! Cum se apără în scandalul așa ziselor pontări fictive

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, are un mesaj clar pentru cei care îl acuză că nu ar fi muncit pe timpul când a fost izolat la domiciliu.

Author: George.Zamfir | Sursa: Money.ro | Publicat: 03.06.2020, 9:25

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că, în perioada în care a ales să se autoizoleze, când ocupa funcţia de secretar de stat, a lucrat de acasă, negând faptul că s-ar fi pontat fictiv.

“Au fost episoadele din Parlament, din Ministerul Sănătăţii, în care recomandările au fost să ne izolăm o perioadă până vin rezultatele la cei implicaţi. Mulţi au lucrat de acasă, alţii s-au izolat în minister. Eu, la fel, am lucrat de acasă, am semnat, am ţinut legătura cu presa, am ţinut legătura cu focarele care erau în desfăşurare. A fost un moment pe care l-am gestionat printr-o autoizolare impusă, ministrul Sănătăţii la fel, dar s-a lucrat în continuare. Am avut tot cadrul legal, deci nu se poate discuta nimic altceva”, a precizat Tătaru, la TVR 1.

El a fost întrebat dacă s-ar fi pontat fictiv la Ministerul Sănătăţii în perioada în care a stat două săptămâni în izolare, după ce informaţii în acest sens au ajuns în presă.