AcasăEconomieNEPI investeşte 5 mil. euro în extinderea hypermarketului Auchan din Piteşti

NEPI investeşte 5 mil. euro în extinderea hypermarketului Auchan din Piteşti

Suprafaţa netă de vânzare a hipermarketului Auchan va ajunge astfel la 12.500 mp, iar suma investită de NEPI pentru reconceperea şi extinderea parcului comercial din Piteşti se ridică la cinci milioane euro.

 

“Aceasta creştere importantă a suprafeţei de vânzare ne va permite să extindem şi mai mult gama de produse, păstrând în acelaşi timp garanţia preţurilor permanent mici. În acelaşi timp, confortul în cumparare va fi şi mai bun pentru clienţi, graţie aleilor largi, modului de organizare a spaţiului precum şi numărului mare de case de marcat”, a declarat Tiberiu Daneţiu, director marketing Auchan Romania.

 

Portofoliul NEPI include în România 27 de proprietăţi imobiliare şi este orientat pe achiziţia de proprietati închiriate către companii multinaţionale şi care genereaza venituri în euro.

 

Cele mai recente investitii ale grupului sunt: clădirile de birouri Floreasca Business Park, o parte din parcul comercial Auchan Shopping Center din Piteşti, o extensie a Promenada Mall Brăila, finalizarea renovării unei clădiri de birouri în Braşov şi achiziţia unor terenuri pentru dezvoltări de spatii comerciale în orasele Ploieşti şi Braşov.

 

Ultimele Articole