Nevasta lui Cataramă cere donații de la românii obișnuiți: ”Mă lupt cu niște forțe inepuizabile”

0
86

Adina Alberts, sotia milionarului Viorel Catarama, le cere romanilor sa ii doneze bani pentru a putea „lupta” in continuare pentru „sanatatea” lor. Alberts, medic estetician, s-a remarcat prin propagarea a numeroase teorii conspirationiste despre masca si vaccinuri la Antena 3 si Romania TV.

 

NU va fi nicio AUTOSTRADĂ. Un deputat știe ce se va întâmpla: Punem pariu?

 

 

„De anul trecut, de la inceputul pandemiei, am facut absolut tot ce mi-a stat in putinta sa ajut, sa fiu langa oamenii care au avut nevoie de mine. (…) Toate informatiile mele au venit intotdeauna cu documente solide si fapte, nu am inventat sau spus lucruri fara sens. Am suparat autoritatile cu dovezile pe care le-am promovat. De aproximativ trei luni lupta s-a amplificat! Iar in ultima vreme s-a acutizat! Nu trece zi fara sa nu fiu atacata, sa nu mi se spuna impostoare, mincinoasa si alte lucruri. Eu nu vreau decat sa ajut!

Am fost si sunt mereu sincera. Zi de zi primesc sute de mesaje de la dvs. Foarte multi ma sustineti si ma incurajati. Suntem tot mai multi cu fiecare ceas. Impreuna devenim o forta. Nu voi da inapoi, nu ma voi opri din aceasta lupta. Vreau sa merg mai departe dar acum am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Fluxul de informatii este prea mare. Munca este asidua si permanenta. Tot ceea ce am facut pana acum am facut singura. Mai departe am nevoie de colaboratori. Lupta este inegala. Ma lupt cu niste forte inepuizabile, care folosesc banii publici, adica ai nostri, ai tuturor! Eu, de una singura, sunt epuizata! Orice donatie ma va ajuta pe mine ca sa va ajut pe voi. Pentru adevar! Pentru sanatatea noastra a tuturor!”, a anuntat Alberts pe Facebook.

 

Vaccinurile anti-covid sunt experimentale? Ministerul Sănătății vine cu explicații

 

 

Alberts a primit numeroase comentarii ironice, astfel incat furioasa a inceput sa le stearga. Multi ii transmit sa ii ceara bani lui Catarama.

  

In urma cu doua saptamani, Adina Alberts a anuntat tot pe Facebook ca este vizata de o plangere la Colegiul Medicilor. Plangerea a fost facuta de catre farmacistul Miclaus George dupa ce Adina Alberts a spus ”are informatii ca sunt multi pacienti tratati aiurea, cu tot felul de medicamente experimentale, scumpe, fara indicatii in Covid”.

”Un domn farmacist a fost extrem de deranjat de faptul ca eu am postat pe Facebook o schema de tratament cu care marea majoritate a medicilor de familie din Romania este de acord. Am facut acest lucru pentru ca orice bolnav care, din varii motive, nu a intrat suficient de repede in legatura cu medicul de familie, sa stie ce are de facut, cunoscut fiind faptul ca fiecare zi este esentiala in evolutia acestei boli. Revenind la sesizare, Colegiul Medicilor are obligatia legala sa inregistreze orice reclamatie si sa initieze cercetari”, a scris Alberts pe Facebook.

 

Alberts le ceruse fanilor de pe Facebook sa ceara medicilor sa le spuna schema de tratament pe care o administreaza sustinand ca ”are informatii ca sunt multi pacienti tratati aiurea, cu tot felul de medicamente experimentale, scumpe, fara indicatii in Covid, iar complicatiile isi fac aparitia”.

”Nu acceptati Kaletra pentru tratarea Covidului. AVETI ACEST DREPT, conform art 18 si 19 din Legea 46 din 2003. Actionati pana nu e prea tarziu! Iar daca nimic nu mai functioneaza, cereti medicilor sa le dea Ivermectina! Daca refuza, cereti-le din nou! Si daca totusi refuza cu vehementa, scrieti-mi mie in privat! Aveti grija ca sa aveti dovezi ca acesti medici au refuzat sa incerce ORICE ca sa va salveze persoana apropiata”, a scris Alberts.