AcasăMoney&PeopleNicolai Tand s-a angajat în televiziune după ce și-a închis restaurantul. A...

Nicolai Tand s-a angajat în televiziune după ce și-a închis restaurantul. A dat faliment!

Nicolai Tand s-a angajat în televiziune după ce și-a închis unul din restaurante. Devenit unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, faima nu a fost de ajuns să-și salveze afacerea căci a avut de suferit, ca toți cei din HoReCa din cauza restricțiilor.

Devenit vedeta de la ”Super Neatza cu Razvan și Dani” spune că ar fi avut și mai multe probleme dacă nu ar fi avut sprijinul soției sale care se ocupă de copii, astfel Nicolai are mai mult timp să se dedice proiectelor și afacerilor sale mai ales în acestă perioadă în care prețul alimentelor a crescut și, pentru a nu risca un nou faliment, a fost nevoit să mărească și el prețurile.  ”Unul a mers foarte bine și pe unul l-am închis în pandemie. Am mai deschis unul. În viață trebuie să mergem înainte. Se întâmplă și să pierzi, nu se poate doar să câștigi. Cred că trebuie să știi să treci peste greutăți și să cauți soluții, nu să stai să plângi. A fost, care-i baiu`”, spune maramureșeanul Nicolai Tand (48 de ani), bucătat școlit în Franța, și care a lucrat la restaurante celebre din Anglia și Statele Unite.

O motocicletă zburătoare a atras atenția tuturor. ”Simt că ieșit din Războiul Stelelor și am sărit pe bicicleta lor”

Nicolai Tand s-a angajat în televiziune după ce și-a închis restaurantul


”La 20 de ani am plecat din România ca să-mi ajut mama. Am dormit prin case părăsite, prin maşini şi am mâncat în biserici. Nimic nu m-a descurajat! Am ajuns, din Nicolai, românul bun la toate în restaurantele din Franţa, director general. Aveam mai mulţi prieteni în Franţa, i-am chemat acasă şi le-am făcut sarmale, o oală de 20 de litri. Şi le-am pus şi cârnaţi româneşti… La început, au fost sceptici. Apoi, s-au bătut pe ele, au mâncat toată oala, nici n-am mai avut timp să gust”, povestește despre aventura vieții sale, Tand, care face și o ”bella figura” la ”Te cunosc de undeva”

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.