AcasăActualitateNicu Covaci, la aflarea veştii despre moartea lui Sergiu Nicolaescu: Să îl...

Nicu Covaci, la aflarea veştii despre moartea lui Sergiu Nicolaescu: Să îl ia mama dracului!

Moartea celui mai mare regizor român este privită ca o provocare de liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci. Acesta promite că dispariția lui Sergiu Nicolaescu nu îl împiedică să își recupereze banii pe care susține că regizorul îi datora, din drepturi de autor.

 

“Să îl ia mama dracului. Câtă iubire i-am purtat de-a lungul anilor, cu atât mai mult m-am convins că a fost un om lipsit de caracter. Am să îi atac firmele! Trebuie să vorbesc cu avocații mei, pentru că nu obișnuiesc să mă dau bătut. Omul ăsta îmi datora 800.000 de euro. Fiind securist, în gașcă cu mârlanii și mitocanii care conduc țara, nici cei de la Finanțe nu au reacționat. Am trimis experți care au descoperit că are să îmi dea drepturile de autor pe 40 de ani de zile. A fost mână în mână și cu avocații, m-au scos de pe genericul filmului – un film de succes, de altfel. Nu mai continui… Mesajul meu este că nu mă dau bătut!”, a declarat Nicu Covaci.

 

Regizorul Sergiu Nicolaescu a murit joi dimineaţa, la vârsta de 82 de ani, ca urmare a unor complicaţii cardiace şi pulmonare severe.

Ultimele Articole