AcasăEconomieNicuşor Dan: Consiliul General nu a aprobat proiectul de hotărâre prin care...

Nicuşor Dan: Consiliul General nu a aprobat proiectul de hotărâre prin care am propus continuarea exproprierilor în zona Prelungirea Ghencea, de care depinde continuarea lucrărilor/ Voi face tot ce depinde de mine pentru a vedea proiectul finalizat

“Pentru a doua oară într-un interval de două săptămâni, Consiliul General al Capitalei nu a aprobat proiectul de hotărâre prin care am propus continuarea exproprierilor în zona Prelungirea Ghencea, de care depinde continuarea lucrărilor în teren. Din nou, PSD a creat o minoritate de blocaj, plecând din şedinţă şi refuzând să voteze un proiect pentru care erau necesare două treimi din voturile CGMB”, a afirmat, vineri, Nicuşor Dan, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că PSD Bucureşti blochează continuarea proiectului.

“Pentru că în 2019-2020 Prelungirea Ghencea a devenit simbolul nepăsării fostei administraţii faţă de problema traficului rutier, PSD Bucureşti caută probabil să se răzbune, blocând încercarea mea de a duce înainte acest proiect. Arma PSD e răzbunarea – dar nu pe mine se răzbună, ci pe bucureştenii care vor ca acest proiect să se termine cât mai repede. Nu voi renunţa la Prelungirea Ghencea şi voi face tot ceea ce depinde de mine pentru a vedea proiectul finalizat”, a susţinut el.

În octombrie anul trecut, primarul general Nicuşor Dan anunţa că se continuă exproprierile pentru realizarea proiectului Prelungirea Ghencea, urmând a aceste acţiuni să re realizeze pe timpul iernii.

“Actualizăm conform legii costurile pentru expropriere. La Prelungirea Ghencea se lucrează pentru a avea asfalt patru benzi până la Râul Doamnei şi Enel face lucrările de mutare şi înlocuire a reţelelor pe care are în subteran. Vrem să profităm de această iarnă când nu se pot face toate tipurile de lucrări pentru a rezolva tot ce înseamnă expropriere pentru ca din primăvară să putem să demolăm şi să dăm provizoriu patru benzi şi în timpul ăsta să se lucreze la reţele ca apoi să putem să asfaltăm”, declara atunci Nicuşor Dan.  

 

 

Ultimele Articole