AcasăPoliticNicuşor Dan, despre alegerile locale din 2024. Va candida din partea unui...

Nicuşor Dan, despre alegerile locale din 2024. Va candida din partea unui partid de dreapta?

Actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, spune că în prezent este mult mai susținut de bucureșteni decât în 2020, anul a câștigat alegerile locale.

Întrebat miercuri despre faptul că un sondaj de opinie arată că ar obţine mai multe procente dacă ar candida pentru un nou mandat la şefia PMB, cu susţinerea PNL şi USR, decât independent.

„Desigur. Situaţia mea e mai bună decât în 2020. Atunci intenţia de vot pentru mine, ca persoană fizică, era undeva la 6-8%, acum este peste 20%.

Dar suntem în aceeaşi ecuaţie în care am fost în 2020. Aceeaşi ecuaţie în care am fost în 2016. Adică avem de ales între PSD şi un candidat al dreptei”, a declarat Nicuşor Dan.

Se bazează pe încrederea bucureștenilor

Atunci când a fost întrebat dacă va câştiga un nou mandat la conducerea Primăriei Capitalei, Dan a replicat: „Nu. Asta o să spune bucureştenii cine o să câştige”.

„Eu vreau să spun doar că suntem în aceeaşi situaţie în care am fost în 2016 şi în 2020. În 2016 dreapta a luat o decizie eronată. În 2020 a luat decizia corectă. Şi a fost dificil, dar decizia a fost corectă.

Şi avem de ales în 2024 între o spoială şi un jaf în banul public şi o chestiune serioasă de construire a Bucureştiului.

Eu doresc să candidez din partea dreptei pentru că acesta este mandatul pe care votanţii PNL şi USR mi l-au dat şi mandatul pe care sper să mi-l dea acest public de dreapta care vrea lucruri serioase”, a completat primarul Capitalei.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.