Noi acuzații dure la Halep: Și dacă ea a jucat dopată și în Finala de la Wimbledon 2019

Simona Halep (31 de ani, 10 WTA) a avut până acum parte de o susținere puternică din lumea tenisului, cei mai mulți jucători, foști sportivi și experți spunând că e foarte greu de crezut că românca ar fi luat o substanță interzisă, Roxadustat, pentru a-și îmbunătăți performanțele sportive. Aceste reacții se datorează faptului că, de-a lungul anilor, „Simo“ și-a construit o imagine impecabilă, atât pe teren, cât și în afara lui.

Din păcate, nu toți o menajează pe Halep și sunt dispuși să aștepte, înainte de a da verdicte în acest caz de dopaj. Chiar dacă e clar că, în acest moment, n-avem toate amănuntele despre această poveste, unii susțin, cu tărie, că „Simo“ s-a dopat. Și merg și mai departe și lasă de înțeles că românca a fost prinsă acum, după ce ar fi folosit substanțe interzise și în trecut!

O asemenea teorie revoltătoare e susținută de jurnalistul Rhett Butler, într-un text publicat pe site-ul theshadowleague.com. Aici, în articolul întitulat „Acum știm ce trebuie să faci ca să o învingi pe Serena Williams“, Rhett Butler avansează un scenariu lipsit de sens. Invocând și unele comentarii postate de suporterii Serenei, Butler pune înfrângerea suferită de Williams în fața lui Halep, în finala Wimbledon 2019, pe seama faptului că românca ar fi folosit de atunci substanțe interzise!

„Fanii Serenei fierb și de acum se ridică serioase semne de întrebare în privința victoriei lui Halep, în finala Wimbledon 2019. Acel eșec suferit de Willimas a ținut-o la o victorie distanță de egalarea recordului deținut de Margaret Court în ceea ce privește trofeele majore. Când Halep a învins-o pe Williams în finala de la Wimbledon, scor 6-2, 6-2, acesta a fost cel mai dur eșec suferit de Serena într-o finală de Grand Slam, începând din 1999. Iar ce se întâmplă acum cu Halep te face să ridici din sprâncene! Fanii Serenei simt că victoria Simonei din finala Wimbledon 2019 e una dubioasă, la fel ca întreaga ei carieră“, sunt fragmente din textul semnat de Rhett Butler.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed