AcasăEuropaNoi EXPLOZII în Ucraina. Vladimir Putin are o nouă țintă acum

Noi EXPLOZII în Ucraina. Vladimir Putin are o nouă țintă acum

Noi explozii sâmbătă dimineață. Vladimir Putin are acum o nouă țintă, după atacul puternic de ieri de la Odesa.

Explozii puternice au zguduit orașul ucrainean Nikolaev sâmbătă dimineața devreme, a declarat primarul, la o zi după ce autoritățile au anunțat că cel puțin 21 de persoane au fost ucise când rachete rusești au lovit o clădire din Odesa, scrie Reuters.

Sursa citată precizează că sirenele au răsunat în întreaga regiune Nikolaev, care se învecinează cu Odesa, înainte deS explozii.

“Sunt explozii puternice în oraș! Rămâneți în adăposturi!” a scris primarul din Nikolaev, Oleksandr Senkevich, pe canalul său de Telegram.

Explozii puternice în Harkov

Totodată, explozii puternice și nori de fum au fost raportate sâmbătă dimineața și la Harkov.

Amintim faptul că vineri, exploziile au distrus o parte a unei clădiri de apartamente în timp ce locuitorii dormeau, acesta fiind cel mai recent dintr-o serie de atacuri cu rachete rusești care, potrivit Ucrainei, vizează civili.

În discursul său video nocturn de vineri, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a denunțat atacurile ca fiind “teroare rusească conștientă, deliberat țintită și nu o eroare sau o lovitură întâmplătoare”.

Kievul afirmă că Moscova și-a intensificat atacurile cu rachete cu rază lungă de acțiune, lovind ținte civile aflate la mare distanță de linia frontului. Rusia spune că a țintit obiective militare.

Ultimele Articole