x


  • EUR
    4.7607
    USD
    4.2327
string(16) "instant-articles"

Noi imagini cu Elena Udrea după eliberarea din închisoare

O fotografie cu fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost făcută publică de iubitul acesteia, Adrian Alexandrov, fiind prima imagine cu aceasta după mai mult de o lună.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 10.02.2019, 13:16

Udrea şi Alexandrov sunt fotografiaţi în timp ce sunt la plimbare cu fiica lor, Eva Maria.

 

Alexandrov a postat şi pe Facebook o imagine în care apare doar el împingând căruciorul în care se află fiica sa, el comentând: “My girl, Eva Maria”.

 

Elena Udrea a fost eliberată de Crăciun din închisoarea din Costa Rica unde s-a aflat alături de fosta şefă a DIICOT Alina Bica. Ele au fost puse în libertate după ce justiţia din România a anulat cererile de extrădare în cazul lor, în condiţiile în care executarea pedepselor le-a fost suspendată în baza deciziei CCR prin care constituirea completurilor de 5 judecători de la instanţa supremă a fost declarată nelegală.

 

Deşi înainte de a fi reţinută şi închisă era activă pe Facebook, postând imagini şi comentarii referitoare la acuzaţiile carae i se aduc sau la evenimente din ţară, după ieşirea din detenţie Udrea s-a limitat la două postări, una după eliberare şi o alta după Anul Nou.