Noi tipuri de depozite oferite de UniCredit Ţiriac Bank

Primul dintre cele două noi produse, Bonus Plus, este un depozit pe termen de 8 luni, cu două posibilităţi de prelungire automată, cu plata dobânzii la fiecare 8 luni şicu bonus consistent de dobândă pentru a treia perioada a depozitului. Produsul, care poate ajunge astfel la o maturitate de doi ani, este disponibil atât în lei, cât şi în valută (EUR şi USD).

 

 

Rata dobânzii pentru acest produs este fixă, stabilită de la începutul contractului pentru toate cele 3 perioade ale depozitului. În prezent, dobânda pentru depozitele în lei este de 5,25% pe an pentru primele două intervale de constituire (de 8 luni fiecare), urmând ca, pentru ultimele 8 luni (perioada de la a doua reînnoire la scadenţă), dobânda să fie de 8,25% pe an (respectiv 5,25% + 3% bonus). În cazul depozitelor Bonus Plus în euro, dobânda iniţială este 3,10% pe an, valabilă pentru primele două perioade, urmând ca, pentru ultimul interval, aceasta să ajungă la 6,10% pe an (3,10% + 3% bonus). De asemenea, dobânda pentru depozitul în dolari americani este, în prezent, de 2% pe an în primele 16 luni, urmând să ajungă la 5% în ultimul interval (2% + 3% bonus). După fiecare 8 luni, dobânda este plătită în contul curent al clientului.

 

 

Un alt beneficiu important pentru client este faptul că, dacă doreşte să dispună de suma de bani din depozit, pe parcursul perioadei de maximum 24 luni, aceasta poate fi retrasă fără nicio penalizare. În funcţie de momentul desfiinţării, pe perioada scursă de la constituire sau ultima reconstituire a depozitului (în cazul în care depozitul a fost reînnoit cel puţin o dată) până la momentul desfiinţării, va fi plătită dobânda de cont curent.

 

 

Pentru Bonus Plus, banca nu percepe comisioane pentru deschidere, mentenanţă sau de închidere. De asemenea, clientul nu plăteste niciun comision la retragerea sumei din depozit, în numerar, în ziua scadenţei, în oricare dintre sucursalele/la casieriile UniCredit Ţiriac Bank.

Acest depozit se adresează clienţilorpersoane fizice, rezidenţi sau nerezidenţi, clienţi existenţi sau noi, cu economii peste 50.000 lei/10.000 EUR/12.500 USD, care caută soluţii de plasare a economiilor pe termene medii.

 

 

 

Al doilea produs lansat este un depozit cu scadenţe multiple şi dobândă crescătoare. Multi Depo este un depozit pe 4 ani, disponibil doar în EUR şi USD. Depozitul are trei aniversări intermediare, în fiecare an, în aceeaşi zi cu data constituirii depozitului. Depozitul poate fi desfiinţat la oricare dintre aceste aniversări, cu plata dobânzii.

 

 

Rata dobânzii este crescătoare în fiecare an şi este aplicată întregii perioade, de la constituire până la ultima aniversare. Capitalizarea se realizează la finalul depozitului. Rata dobânzii creşte, cu fiecare aniversare, de la 3,75% pentru primul an, până la 4,50% pe an pentru Multi Depo constituit pentru perioada maximă de 4 ani, în euro. În mod similar, dobânda poate ajunge la 3,75% pentru depozitul în dolari americani, tot pentru maturitatea maximă de 4 ani.

 

 

În plus, în cazul în care desfiinţarea intervine în afara zilelor de aniversare, clientul beneficiază în continuare de o rată a dobânzii specială, semnificativ mai mare decât cea de cont curent (în prezent, aceasta se plasează la 2% pe an pentru EUR şi 1,50% pentru USD).

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed