AcasăNEWSNostalgicii s-au strâns la Iași să vadă pentru ultima dată Cenaclul Flacăra

Nostalgicii s-au strâns la Iași să vadă pentru ultima dată Cenaclul Flacăra

Oameni nostalgici, dar şi tineri curioşi despre muzica folk a anilor ’80, s-au adunat la Iași, unde a cântat Cenaclul Flacăra.
Spectatorii adunaţi din toată ţara au cântat în cor si au aplaudat artiştii de pe scenă, printre care Andrei Păunescu, Emeric Imre sau Cristian Buică.

Sute de persoane s-au aşezat la rând pentru a intra la concert, încântaţi că vor putea auzi din nou artiştii preferaţi din tinereţe.

Concertul a început cu o serie de piese de dragoste și câteva cu tematică patriotică.

Eu fac parte dintr-o generație dinainte de ’89 şi mă bucur că am venit aici, bineînțeles, mi-am luat steagul. Era imposibil să nu vin cu steagul, dat fiind că aici se cântă si cântece patriotice”.

Andrei Păunescu: ”Am pregătit cenaclul vechi și cenaclul nou, am pregătit o idee, o stare de spirit. Lumea ne-a obligat, ne-a împins pe scenă să continuăm să cântăm pentru dragoste, pentru țară, pentru copii, pentru părinți și pentru dreptul nostru de a gândi cu propriul creier”.

Alin Cojocaru, organizator: „Oamenii sunt foarte entuziasmați, își doresc să vadă cât mai mult din folkul românesc, rock-ul românesc, din ceea ce prezintă Cenaclul Flacăra şi asta le-am adus azi aici pe scenă”.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.