AcasăExterne„Nu face asta!” Răspunsul lui Biden la amenințările lui Putin cu folosirea...

„Nu face asta!” Răspunsul lui Biden la amenințările lui Putin cu folosirea armelor nucleare

Vladimir Putin a amenințat din nou cu folosirea armelor nucleare. Asta în ciuda avertismentului lansat de președintele american Joe Biden, care a spus clar că vor exista consecințe. Volume 100%  

-Pe măsură ce Ucraina se bucură de succese pe câmpul de luptă, Vladimir Putin este rușinat și împins într-un colț. Domnule președinte, ce i-ați transmite lui Putin dacă ar lua în calcul folosirea armelor nucleare tactice sau a armelor chimice?

Joe Biden: Nu face asta! Nu face asta! Nu face asta! Ar schimba fața războiului cum nu a făcut-o nimic încă din Al Doilea Război Mondial.

-Și care ar fi consecințele unei astfel de mișcări? Cum ar răspunde SUA?

Joe Biden: Dacă îți imaginezi că îți voi spune exact ce vom face… bineînțeles că nu îți voi spune. Vor exista consecințe. Vor deveni și mai mult un paria al lumii, iar în funcție de ce vor face, vom determina ce răspuns vom avea.

Vladimir Putin a anunțat, miercuri dimineață, mobilizare parțială în Rusia și a amenințat din nou cu armele nucleare. Totodată, el a spus că vor fi asigurate “condițiile pașnice de organizare a referendumurilor” în zonele ocupate.

Administrațiile de ocupație din Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie au anunțat că organizează referendumuri pentru alipirea la Rusia. Consultările populare vor începe vineri, în ziua în care se împlinesc șapte luni de război în Ucraina. În ultimul mesaj postat pe rețelele sociale, Volodimir Zelenski a susținut că armata continuă să înainteze, situaţia de pe linia frontului indicând că iniţiativa aparţine Ucrainei.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.