Nu se lasă! La 43 de ani, Venus Williams joacă la Wimbledon

În vârstă de 43 de ani, Venus Williams revine la Wimbledon. Potrivit unui anunț al organizatorilor, sora Serenei Williams, împreună cu sportiva ucraineană Elina Svitolina se numără printre beneficiarele de wild card la ediţia din acest an.

Venus a câștigat de cinci ori turneul de la Wimbledon: în 2000, 2001, 2005, 2007 şi 2008. În prezent, sportiva ocupă locul 697 în clasamentul WTA, ea revenind în această lună pe teren după o perioadă lungă de absenţă cauzată de o accidentare, notează Reuters.

Svitolina a revenit în competiții

Elina Svitolina este ceva mai bine clasată, este pe locul 73 WTA. Şi ea a revenit recent în competiţii, în aprilie, după ce a devenit mamă anull trecut.

Mai beneficiază de wild card la Wimbledon, la feminin, britanicele Katie Boulter, Jodie Burrage, Harriet Dart, Katie Swan şi Heather Watson. Ultima beneficiară încă nu a fost anunţată.

La simplu masculin, au primit wild carduri britanicii Liam Broady, Jan Choinski, Arthur Fery, George Loffhagen şi Ryan Peniston şi belgianul David Goffin. Urmează să mai fie anunţaţi ultimii doi beneficiari.

Turneul va avea loc în perioada 3 – 16 iulie.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed