x


  • EUR
    4.8732
    USD
    4.1013
string(14) "moneyamppeople"

Nunta anului în muzica de petrecere a fost amânată! Mirii au cinci perechi de nași

În weekend, Liviu Guță urma să se însoare ”Dansăm la anul, în iulie 2021”

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 01.07.2020, 21:45

Regulile de distanțarea socială premergătoare crizei pandemice au lovit adânc în planurile de însurătoare ale lui Liviu Guță. În weekend solistul urma să petreacă la propria-i nuntă. Se anunța cel mai fastuos eveniment din lumea muzicii de petrecere din acest an.

Dacă tot nu a făcut nici o nuntă până la vârsta de 41 de ani, nici nu se mai grăbește. Solistul a hotărât să îmbrace costumul de ginere la anul, pe 16 iulie 2021, nu la București ci la Cluj-Napoca. Liviu și cea care i-a devenit soție, Roxana Maria, și-au oficializat relația, în fața ofițerului de stare civilă, la începutul anului curent. Cununia a avut loc imediat după pronunțarea divorțului cântărețului de mama copiilor săi. Liviu Guță a încheiat o căsnicie ce a durat 13 ani, dar care nu a fost sărbătorită printr-o petrecere de nuntă.

”Din păcate nu putem avea o petrecere așa cum ne-am dori, la care să avem alături toți prietenii. Familiile noastre, cele cinci perechi de nași și copiii lor, de asemenea colegii mei de breaslă, toți la un loc depășim cu mult numărul de participanți permis de autorități la un eveniment. Ori așteptam câteva sute de invitați, mulți urmau să vină din țări îndepărtate. Ne dorim o petrecere cu toți cei ce ne iubesc, la care lumea să se distreze fără vreo teamă. De aceea am amânat nunta. Nu, nu am pierdut avansul”, ne spune Liviu, pe numele său de buletin Mititelu.

Evenimentul special urma să inaugureze un salon nou al unul dintre cele mai luxoase complexe de ceremonii din Cluj-Napoca. Un resort turistic din imediata apropiere a orașului, ce dispune și de o capelă, popular în râdul însurățeilor pentru idei originale.Galerie Media