AcasăMoney&PeopleNuntă de fițe aseară, la Snagov! O frumoasă prezentatoare tv a îmbrăcat...

Nuntă de fițe aseară, la Snagov! O frumoasă prezentatoare tv a îmbrăcat rochia de mireasă. De la petrecere n-a lipsit poliția!

Știrista și Mihai, iubitul său s-a prezentat în fața ofițerului de stare civilă miercurea trecută, ceremonia fiind condusă de însăși primărița Capitalei. Martori la ceremonie, controversatul om de afaceri Remus Truică și Diana, soția sa.

Ceremonia religioasă a avut loc tot ieri, la o biserică din Snagov. Petrecerea a fost una în acord cu normele de distanțare socială, fapt constatat de echipajele de poliție venite la fața locului, chiar în două rânduri.

”Pe 2 hectare au fost 20 de persoane, așa încât s-a păstrat distanța socială. A venit și poliția, o dată în timpul zilei, apoi pe seară. Au constatat cum se desfășoară evenimentul, ne-au felicitat și au plecat”, a declarat știrista (34 ani), care, în trecut a  avut o relație de trei ani cu politicianul Codrin Ștefănescu și care a publicat o carte cu dezavăluiri din viețile politicienilor.

La discreta petrecere în aer liber au participat soprana Ianna Novac, soțul său, tenorul Octavian Dobrotă dar și Carmen Buși, nașa Andreei Bănică.

Ultimele Articole