AcasăEconomieO aeronavă Tarom care efectua un zbor pe ruta Bucureşti - Amman...

O aeronavă Tarom care efectua un zbor pe ruta Bucureşti – Amman a aterizat pe Aeroportul din Larnaca, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Pasagerii vor fi rerutaţi sau cazaţi

”Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, o aeronavă a Companiei TAROM care efectua astăzi zborul RO 187 pe ruta Bucureşti – Amman a aterizat pe Aeroportul din Larnaca, conform procedurilor standard în situaţii de vizibilitate scăzută.  Subliniem faptul că siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă, iar aeronava a aterziat în condiţii de maximã siguranţã decolând spre destinaţia iniţială – Bucureşti imediat ce condiţiile meteorologice au permis asta”, anunţă compania.

De asemenea, Tarom precizează că în prezent pasagerilor zborului RO 188 pe ruta Amman-Bucureşti li se asigură asistenţă la sol conform Regulamentului EC261/2004, aceştia urmând să fie rerutaţi sau cazaţi, după caz.

”Compania Tarom depune toate eforturile şi ia toate măsurile necesare pentru a minimaliza impactul pe care această situaţie l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor afectaţi. Vă mulţumim pentru înţelegerea şi încrederea acordate şi reiterăm faptul că prioritatea Companiei TAROM este de a oferi pasagerilor săi călătorii sigure”, mai arată compania.

 

 

Ultimele Articole