AcasăActualitateO asistentă și-a făcut gratis testul la spital, apoi s-a vindecat bursc...

O asistentă și-a făcut gratis testul la spital, apoi s-a vindecat bursc și a plecat în vacanță

O asistentă medicală a profitat de relaţiile pe care le avea şi sub pretextul unei investigaţii medicale necesare, şi-a făcut gratuit la spital şi testul covid. Apoi i-a trecut brusc boala şi a plecat în vacanţă în străinătate.

Când vine iarna în România. ANM a anunțat prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

 

Acuzaţiile primarului din Lugoj vin după ce o asistentă medicală ar fi profitat de relaţiile pe care le are în spital pentru a benficia de testare gratutită pentru virusul SARS-CoV-2. Femeii i s-a făcut internare de o zi pe motiv că ar avea hipertensiune arterială.

 

ATENȚIE, imagini CUMPLITE! Teroriștii din VIENA au fost filmați în plină acțiune

 

Claudiu Buciu – primar Lugoj:Nu a fost investigată decât din punct de vedere al măsurării tensiunii care era 130 cu 90. A trebuit să i se facă testul COVID, pentru că altfel nu se pot interna pacienţi în spital.

La jumătatea de oră după efectuarea testului COVID, asistenta a refuzat internarea. Nu înainte de a cere rezultatul testului în limba engleză.

Claudiu Buciu – primar Lugoj: Ulterior am aflat că această persoana a plecat în Austria, în ziua imediat următoare, şi avea nevoie de test pentru această deplasare.

Asistenta medicală care şi-a făcut testul medical în acest fel lucrează la spitalul din Lugoj de aproximativ 20 de ani. În ziua în care i s-a făcut internarea de o zi nu era la serviciu, era în ziua sa liberă.

Oamenii sunt revoltaţi de cum a fost fentat sistemul. Chiar dacă nu este de acord cu astfel de practici, managerul spitalului ridică din umeri şi spune că nici medicii şi nici asistenta nu au făcut nimic ilegal.

Edwin Floroni – managerul spitalului: Este o chestie urâtă de moral sau de etică, dar din punct de vedere medical nu este nicio ilegalitate. Până la urmă, medicul hotârâşte internarea. Pacientul are dreptul să se interneze sau să refuze, după o oră sau după două sau după o zi de internare.

Deşi susţine că are încredere în majoritatea medicilor din spital, primarul este hotărât să cheme corpul de control al Ministerului Sănătăţii.

Ultimele Articole