AcasăExterneO chelneriță a izbucnit în lacrimi când a văzut bonul. Ce i-a...

O chelneriță a izbucnit în lacrimi când a văzut bonul. Ce i-a scris o femeie care a refuzat să lase bacșiș

O chelneriță de la un restaurant din SUA a povestit într-un video pe TikTok că a izbucnit în lacrimi când o familie care a cheltuit la o masă peste 600 de dolari nu i-a lăsat bacșiș, pentru că nu i-a avertizat că vor avea mult de plată pentru consumație.

„Fata asta cu care am fost în liceu a venit cu familia ei pentru a sărbători ziua de naștere a tatălui ei. Mama ei ne-a spus: “Adu-ne Don Julio (tequila), bem bine astăzi”. Le-am adus shot-urile, care costau 18 dolari și au comandat 25. AU comandat și multă mâncare – erau cinci adulți și un copil. Când mama a cerut nota de plată, a zis: “Dacă mi-ai fi spus că era asa mare nota, poate ai fi primit bacșiș”, a povestit Mia, potrivit Daily Star.

Chelnerița în vârstă de 21 de ani i-a răspuns că nu este acolo ca să contorizeze cât consumă fiecare și i-a sugerat femeii că nu ar trebui să mănânce în oraș dacă nu are suficienți bani ca să achite nota.

În cele din urmă femeia a achitat nota, fără să lase bacșiș și înainte să plece a vărsat sticla de ketchup pe masă și a vărsat toate paharele.

„Nu mi-a lăsat niciun bacșiș, de asta am plâns”, a mai povestit Mia, care a arătat și bonul, pe care femeia a scris și o înjurătură.

Sursa: Daily Star

 

Ultimele Articole