AcasăExterneO menajeră, condamnată la închisoare după ce a pus apă din toaletă...

O menajeră, condamnată la închisoare după ce a pus apă din toaletă în apa de băut a familiei la care lucra

O menajeră din Filipine a fost condamnată la o lună de închisoare în Singapore după ce a recunoscut că a comis mai multe infracţiuni printre care se numără umplerea vasului cu apă potabilă al familiei la care era angajată cu apă dintr-un vas de toaletă.

Gozar Rose Magtanong, în vârstă de 32 de ani, a fost acuzată că a scuipat în apa potabilă şi că furat produse cosmetice în valoare de câteva sute de dolari de la angajatorii ei.

Familia pentru care ea a lucrat a descoperit furturile după instalarea unor camere de supraveghere în locuinţa lor, potrivit unui raport al instanţei publicat de ziarul Today din Singapore.

Menajera a recunoscut celelalte infracţiuni după ce au fost ameninţată că va fi concediată.

Imaginile surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere au arătat, de asemenea, că acuzata a scuipat în vasul cu apă potabilă al familiei.

Avocaţii lui Magtanong au susţinut că aceasta a fost supusă la rele tratamente, printre care confiscarea telefonului, dar şi a fost prost hrănită şi că nu îi fusese plătit salariul timp de două luni, scrie Agerpres.

”În cazul în care aveţi nemulţumiri, aveţi la dispoziţie canale legitime (pentru comunicarea lor), dar nu este corect să procedaţi astfel”, i-a spus judectăru Ng Peng Hong acuzatei.

Ultimele Articole