x


  • EUR
    4.7537
    USD
    4.3082
string(7) "politic"

O nouă înregistrare cu ADRIAN ȚUȚUIANU. Acum, video

O înregistrare în care Adrian Ţuţuianu, senator şi preşedinte al PSD Dâmboviţa, spune că o să-l cheme pe şeful Poliţiei Dâmboviţa la raport pentru că a oprit o maşină în care se aflau mai mulţi jurnalişti care îl însoţeau la un eveniment, a fost făcut publică.

Author: Mihai Voican | Sursa: Adevarul | Publicat: 12.10.2018, 13:09

Înregistrarea îl arată pe Adrian Ţuţuianu în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, unde le vorbea primarilor din judeţ. Întâlnirea a avut loc pe data de 24 august.

“Opreşte (n.r. – Poliţia) pe aştia de la presă care ne însoţeau. Ei spun: «Domne’, suntem cu domnul Ţuţuianu!». «Nu ne interesează pe noi! (n.r. – poliţist)». Astăzi o să-l chem (n.r. – pe şeful poliţiei) şi o să-l întreb dacă e corect că l-au oprit pe ăla de la presă, dar, de exemplu, primarul din Vişineşti, bătut măr de unul care are oi, în urmă cu două săptămâni, de ce nu are dosar ală? Nu că am eu ceva cu cineva! Bă, dar când îl baţi pe un primar, când îi tai patru cauciucuri de la maşină într-o singură zi, unde-i Poliţia română? Aseară, primarul de la Gura Foii! Unul beat se duce să-l omoare în casă. Primarul a sunat pe 112. A plecat un miliţean de la Găeşti, a ajuns la Gura Foii şi a găsit unul cu căruţa de lemne pe drum. I s-a părut mai suculent ală! Lasă-l dracu pe primar să-l omoare!”, spune Ţuţuianu.

Articolul integral pe ADEVĂRUL