AcasăMoney&PeopleO româncă a ajuns direct în finala America’s Got Talent /VIDEO! Cine...

O româncă a ajuns direct în finala America’s Got Talent /VIDEO! Cine este cea care a uimit audiența celui mai vizionat show al Americii

Încă o româncă face furori la America’s Got Talent: All Stars! Fetița ventriloc Ana-Maria Mărgean, nimeni alta decât ultima câștigătoare de la Românii au Talent, a uimit audiența colosală a show-ului sus amintit.

Senzaționalul moment al micuței românce (13 ani) i-a convins pe jurați -celebrul comediant Howie Mandel, “starul televiziunii ”tăticul” show-ului Simon Crowell și frumoasa Heidi Klum- să o trimită direct în finala concursului de talente.

Odată cu Ana-Maria Mărgean și solistul britanic Tom Ball a primit același privilegiu. ”Nu e de mirare că ai câștigat Românii au talent. Ești incredibilă, ești superbă, cânți minunat, îmi place prietenul tău blănos (una din păpușile ce fac parte din show -n.r.), și momentul a fost și amuzant, pe deasupra”, a spus Heidi Klum despre momentul Ana-Mariei Mărgean.

Ana-Maria Mărgean a ajuns direct în finala America’s Got Talent

Românca are și un adversary redutabil la America’s Got Talent: All Stars. Este vorba de Jamie Leahey,un britanic ce are aceeași vârstă, care s-a prezentat tot tot cu un show de ventrilocie.

Românca a povestit că, în timpul pandemiei s-a perfecționat urmând modelul lui Terry Fator, un vetriloc cunoscut în Statele Unite ale Americii. Ana-Maria Mărgean a câștigat sezonul 11 al show-ului ”Românii aui Talent” (implicit premiuld  120.000 de euro), după o finală extraordinară, în care a ajuns în special datoritpă votului Andrei.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.