AcasăMoney&PeopleO româncă este cea mai bogată femeie din Portugalia! La început a...

O româncă este cea mai bogată femeie din Portugalia! La început a spălat vase și a lucrat pe șantiere

O româncă este cea mai bogată femeie din Portugalia. Mirela Șuta (49 de ani) a ajuns în clasamentele celor mai bogați portughezi prin multă muncă. Deși a absolvit facultatea de medicină, viața sa de emigrant a început la spălat de vase, apoi a muncit pe șantiere.

”Am început sa merg cu fratele meu pe șantiere mici. În două săptămâni am găsit angajatori și pe șantier s-a câștigat mult, am crescut. Am învatat să pun gresie, faianță, să pun caramidă, de toate am învatat și de toate am făcut”, a declarat Mirela Suta pentru Adevărul.

Ele sunt vedetele străine care au ales să trăiască în România

O româncă este cea mai bogată femeie din Portugalia! Cosmeticele sale se vând în peste tot în Europa

După ce a strâns ceva bani și-a deschis, împreună cu fratele său, o microfirmă de construcții specializată în construit case. Mirela Suta, românca devenită cea mai bogată femeie din Portugalia, a investit și în alte domenii devenind, printre altele, distribuitor al brandului românesc Gerovital în țara sa de adopție. Are propria rețea de clinici de tratamente și remodelare corporală după protocoalele Anei Aslan, și centre de înfrumusețare, însă lovitura a dat-o cu propriile produse cosmetice, pe care le distribuie prin propriul brand, ce-i poartă numele, ”Suta”.

”Am intrat pe cele mai mari spa-uri din Portugalia, am reuşit la branduri renumite, apoi am intrat şi pe multi level. E primul brand portughez care intră pe multi level la nivel de cosmetică. Merge greu, dar foarte bine”, spune femeia de afaceri ale cărei produse cosmetic se găsesc peste tot în Europa, chiar și în Africa.

Lora s-a lansat în afaceri cu propria cremă hidratantă. O promovează în cel mai SEXY mod!

 

 

Ultimele Articole