x


  • EUR
    4.8701
    USD
    3.9758
string(6) "social"

O sportivă din Timișoara și-a acuzat antrenorul de hărțuire sexuală. Reacția șefilor

Ioana Gheorghe, în vârstă de23 de ani, fostă atletă și acum membră a lotului olimpic de bob al României, și-a acuzat recent antrenorul de proxenetism, hărțuire, intimidare și violență.

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 25.11.2020, 15:02

Într-un interviu oferit publicației Ziua de Vest, sportiva din Timișoara a povestit că antrenorul Paul Neagu (66 de ani) ar fi abuzat de fetele pe care le pregătea, scrie Digisport.ro

 

Ciolacu, care denunță pensiile speciale, a fost inițiator al acestor pensii pentru parlamentari în 2015

 

„Mi-a trimis un mesaj pe WhatsApp, în care mi-a spus că fetele au plecat la băieți și m-a întrebat dacă putem să discutăm puțin. A văzut mesajul după zece minute și în nici 12, în total, a fost la mine în cameră. Eram în lenjerie intimă, numai ce ieșisem de la duș. A intrat peste mine în cameră, nici nu l-am văzut la început, pentru că ascultam muzică în căști. Când l-am văzut, eram la mine la pat. Mi-a smuls telefonul din mână. În momentul în care i-am spus să îmi dea telefonul înapoi, că nu are niciun drept să îl ia, s-a repezit”, a povestit Ioana Gheorghe, pentru sursa citată.

 

CCR nu își asumă o decizie privind majorarea pensiilor și așteaptă rezultatul alegerilor

 

„Eram în pat și el stătea în picioare și se uita de deasupra mea. Avea telefonul în mână și a încercat să dea cu el în mine. Atunci, l-am prins de mână, l-am întrebat ‘Ce faceți?’. A încercat să mă jignească și să mă înjure. Eu am strigat-o pe colega mea care era în dormitor. El a început să îmi râdă în față: ‘Nu ai martori, nu știe nimeni’. Până la urmă, a văzut că era în cameră. A început să spună: ‘Nu ți-am făcut nimic, nici nu te-am atins. Niciun fel de problemă, acum ies din cameră’. Îi zicea colegei: ‘Fata asta are halucinații, nu știe ce vorbește. A luat-o razna, a înnebunit. Îi trebuie psihiatru’. După ce a plecat, am întrebat-o pe colega mea dacă a auzit ce s-a întâmplat, a spus că nu…”, a continuat sportiva.

 

Ea a povestit și cum Paul Neagu a hărțuit-o în timpul unei cine. ”Porți chiloți? Lasă-mă să văd”, i-ar fi zis antrenorul, care făcea adesea trimiteri sexuale.

 

După scandalul iscat de dezvăluirile timișorencei, Federația Română de Bob și Sanie (FRBS) a avut o reacție revoltătoare.

 

Secretarul general al federației, Florin Țicu, nu este convins că mărturisirile Ioanei Gheorghe au legătură cu realitatea, spunând că sportiva are ”imaginație bogată”.

 

„Personal, n-am niciun indiciu că declarațiile fetei sunt credibile. Din semnalele noastre, e posibil să fie la mijloc o imaginație bogată și să existe interese din partea ei. Pare să fie o înscenare, pentru că, din afirmațiile preliminare ale colegelor și ale băieților prezenți și ei în Letonia, nu se confirmă momentan nimic. Neagu deține mesaje din partea iubitului sportivei, care insista să fie cooptat în staff pentru a fi alături de fată. E profesor de educație fizică. Noi n-am cedat la aceste presiuni. Lăsăm însă Comisia să-și facă treaba. Nu vrem să influențăm cu nimic demersul lor”, a declarat oficialul FRBS, potrivit GSP.ro.