AcasăExterne„O zi de joi plăcută tuturor!” Mesajul scandalos postat de UEFA în...

„O zi de joi plăcută tuturor!” Mesajul scandalos postat de UEFA în ziua când a început invazia Ucrainei

UEFA s-a făcut de râs în poate cea mai neagră zi din an, cea în care Vladimir Putin a ordonat invadarea Ucrainei. Oficialii forului european au produs o gafă uriașă, taxată în mediul online de foarte mulți fani ai fotbalului

Pe contul oficial de Twitter al UEFA Europa League, în această dimineață, a fost postat mesajul „O zi de joi plăcută tuturor!”, ce a scandalizat pe toată lumea. S-a întâmplat la doar câteva ore după ce președintele Rusiei a anunţat demararea operațiunii militare în Ucraina, pentru a-i „apăra pe separatiștii” din estul țării.

Astăzi este programat returul șaisprecimilor Europa League, cap de afiș fiind duelul dintre Napoli și Barcelona

Gafă uriașă a celor de la UEFA în ziua neagră în care Vladimir Putin a început războiul

În Ucraina, au fost raportate explozii în Odesa, Mariupol, Harkov, Nipru, Kramatorsk și la aeroportul din Kiev. Situația este cumplită în acest moment în țara vecină.

După ce foarte mulți internauți au condamnat mesajul forului european, postarea a fost ștearsă.

Situația este cruntă în țara vecină. Mircea Lucescu se află în izolare la baza lui Dinamo Kiev, iar alți fotbaliști români, printre care Mihai Leca și Valentin Cojocaru, sunt blocați în țara vecină și speră să revină cât mai repede în România.

 

Gafă uriașă a celor de la UEFA. Sursă foto: captură ProSport

„Deocamdată stau și aștept să văd ce se întâmplă. Sâmbătă trebuia să jucăm cu Inhulets Petrove, locul 14, la Kiev, dar să vedem ce e cu starea de urgență. Ministrul Tineretului și Sportului a suspendat orice manifestare sportivă pentru 30 de zile. Parlamentul a ratificat starea de urgență, e clar că nu mai jucăm deocamdată. Să vedem până când ține nebunia asta.

Eu stau la bază, nu am contact cu nimeni. Jucătorii sunt puțin speriați. Noi nu avem mulți străini, mai rău este pentru echipele cu mulți străini că ambasadele le cer, desigur, să plece.

Vai de capul nostru ce ne este dat să trăim, n-aș fi crezut niciodată că mai este posibil așa ceva”, a declarat Mircea Lucescu pentru Fanatik.

Ultimele Articole