Oana Manea marchează acum în afaceri! Marea campioană a României la handbal fabrică mini mingi de gheață

Jucătoare emblematică a naționalei de handbal, Oana Manea marchează și după ce s-a retras din sport.

 În vârstă de 37 de ani, câștigătoare a Champions League cu echipa CSM Bucuresti și a 12 titluri de campioană a României, Manea s-a lansat în afaceri cu o idee originală și inedită, o fabrică de gheață. Mai precis fabrică minibile de gheață, ”Iceball”, iar pungile sunt personalizate stilizat chiar pe marea campioană, pregătindu-se să marcheze.

Socotită drept cel mai bun pivort ai handbalului românesc din toate timpurile, Oana Manea a ajuns noua regină a gheții, își umple acum timpul cu munca la fabricuța sa din vecinătatea Bucureștiului. ”Soțul meu m-a încurajat. El are mulți ani de experiență în domeniu. La început, m-a implicat în afacerea lui cu paleți, cu lucruri mai ușoare, să văd despre ce este vorba și cum merg lucrurile. Apoi, tot lui i-a venit ideea să facem o fabrică de gheață și, în mare, să încep să mă ocup eu de ea”, spune Oana Manea, care a învățat totul despre producția gheții de bună calitate.

Marea handbalistă Oana Manea marchează acum în afaceri! A inventat ”Iceball”, biluțele de gheață

”Am făcut și cursuri de contabilitate ca să pot să îmi dau seama ce înseamnă să ai o afacere și să investești banii tăi în ceva. Sunt suficienți bani băgați în fabrica de gheață La început îți faci un calcul cam cât ar fi totul, iar la sfârșit îți dai seama că ai dat mult mai mult. Mereu apare câte ceva de care ai nevoie și este obligatoriu să-l iei”, adaugă Oana Manea.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri