AcasăMoney&PeopleOana Zăvoranu nu o iartă pe Adelina Pestrițu: ”L-a vândut pe Liviu...

Oana Zăvoranu nu o iartă pe Adelina Pestrițu: ”L-a vândut pe Liviu Vârciu la o televiziune pentru o geantă de 1500 de euro”

Oana Zăvoranu nu o iartă pe Adelina Pestrițu: ”L-a vândut pe Liviu Vârciu la o televiziune pentru o geantă de 1500 de euro”

Scandalul divelor s-a mutat din instanță în mediul online. Chemată în instanță pentru declarații defăimătoare de  așa-zisul grup al ”influencerilor” din care făceau parte Adelina Pestrițu, Anda Adam, Oana Roman ori Alina Ceușan, Oana Zăvoranu nu numai că a respins acțiunea acestora ci continuă răfuiala, în special cu fosta soție a lui Liviu Vârciu.

Aceasta, de asemenea celelalte coalizate au încercat fără succes ca instanța să interzică Oanei Zăvoranu să le mai folosească numele în efervescentele sale declarații. Adelina Pestrițu a intrat iar în tirul ”Queridei”, spunând despre acesta că că a profitat de notorietatea fostului soț, Liviu Vârciu, ca apoi să-l vândă pentru o…geantă”

Oana Zăvoranu nu o iartă pe Adelina Pestrițu:” l-a vândut pe Vârciulică pentru 1.500 de euro la un post de televiziune”

”Cine este, măi, fetișoara asta? Este practic o fetișoară care acum 6-7 ani a venit timid de pe boxe, l-a hohălit pe Vârciu, ba îl iubea ba nu-l iubea, după o poveste de dragoste sau căsătorie sau așa mai departe, s-a dus și l-a vândut pe Vârciu după cum relatează și presa de la vremea respectivă acum 5-6 ani. Habar n-am că nu urmăresc, l-a vândut pe Vârciulică pentru 1.500 de euro la un post de televiziune, habar n-am. Din 1.500 de euro și-a luat o gentuță că ea își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel, era fiartă pe gentuță”, a spus Oana Zăvoranu despre cea care și-a început cariera ca animatoare.

Unul din motivele pentru care Oana Zăvoranu (49 de ani) a fost chemată în judecată de Adelina Pestrițu a fost acuzațiile actriței de telenovele că acesta din urmă vinde ceasuri de lux contrafăcute.

https://www.money.ro/eba-e-de-nerecunoscut-a-slabit-ingrijorator/

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.