AcasăMoney&PeopleOana Zăvoranu, refuzată pentru un film produs de Pro TV! De ce...

Oana Zăvoranu, refuzată pentru un film produs de Pro TV! De ce nu a fost potrivită rolului pentru care a aplicat

Oana Zăvoranu, refuzată de Pro TV la castingul pentru un serial de succs produs de trustul din care face parte postul sus amintit.

Efervescenta ”Querida”, căci mulți o identifică cu personajul pe care l-a interpretat într-o telenovelă de succes ”Numai iubirea”, lansată în urmă cu 20 de ani-,  a dat probe pentru o altă producție populară, sitcomul ”La Bloc”. Însă, din păcate pentru brunetă, vârsta sa nu s-a potrivit cu a personajului pe care și-ar fi dorit să-l interpreteze. Dezvăluirile au fost făcute de Viorel Filimon, unul dintre actorii ce au făcut parte din echipa serialului ce s-a întins pe mai mult de 500 de episoade.

Oana Zăvoranu, refuzată pentru un film al Pro TV!

Oana Zăvoranu (49 de ani) s-a strecurat în distribuția a două telenovele de succes în anii 2000 (”Numai iubirea” și ”Păcatele Evei”). ”Și Oana Zăvoranu a dat casting pentru serial. Dar s-a pus problema: măi, fata asta, Dana Rogoz, avea 17-18 ani…  Și fata aia (n.r.: Oana Zăvoranu) avea 30. Totuși, se vedea. Nu s-a putut”, i-a spus nea Popa, alias Tudorel Filimon lui Cătălin Măruță.

În comedia de televiziune ce făcea furori în anii 2000, cele mai cunoscute vedete feminine au fost Dana Rogoz, Tily Niculae și Laura Cosoi.

În ultimii ani, în lipsa altor roluri în producții de televiziune, Oana Zăvoranu s-a prezentat într-o suită de pocasturi pe paginile sale de socializare, filmări unde a deschis un lung șir de conflicte, acuze la adresa activităților altor vedete, dispute care au continuat la tribunal.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.