AcasăEconomieAlimentarOferiți servicii de livrare de mâncare la domiciliu? Intrați pe Ecoprod.ro!

Oferiți servicii de livrare de mâncare la domiciliu? Intrați pe Ecoprod.ro!

Aveți un restaurant sau o firmă de catering? V-ați schimbat strategia de afaceri? Ați început să oferiți servicii de livrare de mâncare la domiciliu? Atunci avem o veste grovază pentru voi. În aceasta perioada puteți achiziționa o gamă variată de ambalaje alimentare, precum și aparatul de sigilat caserole la prețuri promoționale.

Este posibil acest lucru datorită firmei românești Eco Prod, care produce și distribuie ambalaje alimentare și industriale, și care a decis să vă ofere produsele pentru catering la preț redus. Reducerile încep de la 7% și ajung până la 30%

Ce echipamente de ambalare sunt la reducere pe Ecoprod.ro  

Dacă vă făceați griji în privința stocului de echipamente de ambalare, nu trebuie să vă mai faceți. Intrați chiar acum pe Ecoprod.ro și aveți șansa să vă refaceți stocul de consumabile. În plus, le veți achiziționa la un preț mai mic decât de obicei, ceea ce înseamnă că veți reuși să faceți o investiție inteligentă. Iată ce produse sunt la reducere în magazinul online menționat mai sus:

 

Aparat de sigilat caserole

După cum am precizat și la începutul articolului, inclusiv aparatul de sigilat caserole îl puteți cumpăra la un preț promoțional. Și, din punctul nostru de vedere, este o șansă foarte bună.

 

 

Chiar dacă aveți unul, luând în considerare importanța sa în finalizarea procesului de ambalare a preparatelor în vederea livrării către domiciliul clientului, este bine să aveți unul de rezervă. Acum îl puteți achiziționa din magazinul online al firmei Eco Prod la prețul de 2250 lei în loc de 3200 lei. Astfel, veți beneficia de o reducere de 30%, reușind să economisiți 950 lei.

Boluri de supă și tăvițe termosudabile din PP  

Atunci când oferiți servicii de livrare de mâncare la domiciliu, trebuie numaidecât să vă aprovizionați constant cu boluri pentru supă și tăvițe termosudabile.

Există foarte multe persoane care comandă supe sau ciorbe și diverse alte preparate calde. Prin urmare, dacă stocul la astfel de ambalaje s-a cam epuizat, intrați pe Ecoprod.ro și veți putea achiziționa o gamă variată de astfel de ambalaje. Reducerea este cuprinsă între 7 și 26%.

Dintre aceste ambalaje fac parte:

  • – Boluri pentru supă cu dimensiunea de  154X128,5X61,5- un set de 630 de boluri costă 170,10 în loc de 189;
  • – Boluri pentru supă cu dimensiunea de 165X150X51- un set de 400 de boluri costă 108 lei în loc de 144 lei;
  • – Boluri pentru supă cu dimensiunea de 165X150X66- un set de 300 de boluri costă 87 lei în loc de 113 lei;
  • – Tăvițe cu un compartiment, cu dimensiunea de  227X178X40- un set de 216 tăvițe  costă 75,60 lei în loc de 92,88;
  • – Tăvițe cu două compartimente, cu dimensiunea de  227X178X50- un set de 400 de tăvițe costă 140 lei în loc 188 lei;
  • – Tăvițe cu trei compartimente, cu dimensiunea de  227X178X40- un set de 400 de tăvițe costă 140 lei în loc de 188 lei.

Capace pentru tăvițe cu dimensiunea de 227X178 /40/50

Capacele joacă un rol esențial atunci când vorbim de menținerea în siguranță a produselor alimentare. Din acest motiv, vă recomandăm să vă aprovizionați și cu capace. Astfel, veți fi siguri că mâncarea va ajunge bine la clienți. Prețul unui set de 450 de capace este de 169 lei în loc de 200 lei. 

Folie pentru sigilare Easy Peel

Folia pentru sigilarea tăvițelor cu mâncare nu trebuie să lipsească din depozitul vostru cu diverse consumabile. Ea joacă un rol esențial în sigilarea caserolelor. Din acest motiv, vă sfătuim să vă mai aprovizionați cu câteva role. Pe site-ul Ecoprod.ro o rolă de 190 mm si 250 metri lungime costă doar 95 lei. Prețul vechi a fost de 124 lei. 

Rame pentru aparatul de sigilat   

Dacă aveți nevoie și de câteva rame pentru sigilarea bolurilor cu supă sau tăvițelor, nu ezitați să profitați de oferta actuala. Prețul lor, indiferent de model, este de doar 250 lei. Prețul vechi a fost de 270 lei.

Caserole cu capac rabatabil 

La finalul articolului nu puteam să nu precizăm că în această perioada puteți beneficia de o reducere cuprinsă între 20 și 29%, dacă achiziționați caserole cu capac rabatabil.

Și suntem siguri că veți achiziționa, având în vedere că în ele puteți livra mâncare fără niciun fel de probleme. Mâncarea va ajunge în siguranță la domiciliul clientului, iar acesta o va putea consuma chiar și după câteva ore. Datorită capacului rabatabil, clientul poate deschide cu ușurință caserola. Dacă nu poate consuma toată mâncarea odată, o poate păstra tot în caserolă, la frigider. Mâncarea se va menține proaspătă datorită capacului care se închide etanș.

Intrând pe site-ul Ecoprod.ro veți putea achiziționa caserole cu capacități diferite ( de 250 ml, de 370 ml, de 500 ml, 750 ml, de 1000 ml). Dacă veți achiziționa, de exemplu, caserole cu capacitatea de 1000 ml veți reuși să faceți o economie de 28 lei la fiecare set comandat. Veți cumpăra un set de 200 de bucăți cu doar 70 lei în loc de 98. 

Profitați ACUM de oferta de pe Ecoprod.ro! 

 

Ultimele Articole