x


  • EUR
    4.8701
    USD
    3.9758
string(7) "politic"

OLGUȚA ia toată filiala craioveană a partidului lui PONTA

Lia Olguța Vasilescu anunță că toată filiala craioveană a partidului lui Victor Ponta a trecut la PSD, în plină campanie.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 27.11.2020, 19:35

Preşedintele PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a anunțat vineri că toată organizaţia PRO România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin Resceanu, a trecut la PSD, potrivit Agerpres.

Cătălin Resceanu a fost şi membru PNL şi a mai făcut parte din echipa Olguţei Vasilescu la Primăria Craiova în 2012, când aceasta a câştigat primul mandat candidând din partea USL.

 

S-au stabilit RESTRICȚIILE pentru Sărbători! Ce NU au voie să facă românii

 

 

„Sunt peste 400 de membri care până în acest moment şi-au depus adeziunea la PSD şi acest lucru nu poate decât să ne bucure extraordinar de mult. Nu este un lucru gândit pentru această campanie electorală, dimpotrivă, discuţiile au început imediat după alegerile locale, când, deşi am fost adversari politici, am constatat că au fost foarte multe proiecte pe care le-am promis împreună cetăţenilor Craiovei. Promisiunea mea este că proiectele PRO România făcute craiovenilor în campania electorală vor fi şi rezolvate în următorii patru ani”, a spus primarul Olguţa Vasilescu.

 

Trump NU VREA să plece de la Casa Albă! Motivul invocat de liderul SUA

 

 

Despre o eventuală discuţie cu preşedintele PRO România Dolj, Florinel Stancu, Resceanu a afirmat: „Domnul Stancu are un singur interes – să ajungă deputat”.