x


  • EUR
    4.7556
    USD
    4.2732
string(16) "instant-articles"

OLIGARHUL PLAHOTNIUC, anunț de ULTIMĂ ORĂ. Nu se lasă!

Vlad Plahotniuc anunță că ia o pauză, dar nu se retrage din politică.

Author: Mihai Voican | Sursa: Hotnews | Publicat: 17.06.2019, 15:20

Liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, spune că decizia de a se retrage de la guvernare a fost luată pentru a nu adânci criza politică de a Chișinău, dar ea nu înseamnă că se va retrage din politică, urmând doar să ia o pauză și să-și coordoneze echipa din afara țării. Plahotniuc mai susține că cei care au preluat guvernarea sunt niște ”marionete ale unor forțe străine”.

 

El precizează că va reveni cu noi idei și planuri pentru a asigura” stabilitatea” în Republica Moldova.

 

”În ceea ce mă privește, am nevoie de o pauză, dar nu pentru a mă odihni, cei care mă cunosc știu că nu-mi place odihna, știu că nu pot sta departe de proiectele noastre și de echipă. Ceea ce fac în aceste zile este să lucrez la mai multe planuri, iar cel mai important este cel prin care să reușim să readucem stabilitatea în Moldova și liniștea de care cetățenii au nevoie”, a transmis Plahotniuc pe Facebook.

 

El susține că familia sa a fost supusă mai multor presiuni și amenințări. ”Am nevoie de timp pentru a-mi securiza familia, după ce a trecut prin momente grele, inclusiv după o tentativă de răpire eșuată a mea, care a avut loc anul trecut, când mă aflam într-o vizită peste hotare. Copiii mei sunt speriați, familia mea este speriată și nu se simte în siguranță nicăieri. Familia mea are nevoie mai mult ca oricând să fiu lângă ea și eu voi sta cât este necesar”, mai spune el.

 

Articolul integral pe HOTNEWS