AcasăMoney&PeopleOmblandon de la Paraziții vrea să-și deschidă propriul pub! Cum se va...

Omblandon de la Paraziții vrea să-și deschidă propriul pub! Cum se va numi? ”I-am înscris numele”

 Paraziții au împlinit 28 de ani de hip-hop, succese, concerte și procese.  Grupul a cărui linie și popularitate au rămas constante de la începuturile sale, continuă să activeze deși trupeții au cunoscut popularitatea în proiecte solo diferite dar și într-o afacere cu articole vestimentare cu siglele și mesajele lor, sub 20CM Records.
 Dacă Cheloo (Cătălin Ștefan Ion) a acceptat o preocupare bănoasă, fiind una din vedetele Antena 1 (fiind jurat de 13 sezoane la  ”iUmor”), Omblandon (Bogdan Ionuț Păstacă) are în plan deschiderea unui local, cu bucătărie. Pasionat de gătit,  Omblandon (43 ani) caută spațiu central pentru viitoarea sa afacere în care se bagă chiar dacă nu se va ocupa personal de manageriat. ”Se va numi GoGiu, am înscris titulatura. De la ce vine? De la numele gacicii mele și a unei bune prietene, soția celui ce-mi va fi asociat”, spune  Omblandon care vrea să-și transporme pasiunea pentru gătit într-o afacere în HoReCa.
Omblandon de la Paraziții (FOTO dreapta) vrea să-și deschidă propriul pub!

Omblandon de la Paraziții vrea să-și deschidă propriul pub!

”Nu va fi chiar un restaurant, mai degrabă un pub. Genul de local în care să mă duc cu plăcere”, adaugă acesta într-o discuție cu Bitză, artistul cu care a scos multe proiecte muzicale.
20CM Records a celor de la Paraziții este una dintre cele mai puternice divizii de merchandise comercial al unei trupe românești. O afacere cu tricouri, șepci , accesorii  personalizate cu mesajele în care se identifică fanii trupei. Numele trupeților – Chello, Omblandon-FreakadaDisk, titulatura, dar și coperțile albumelor Paraziții se vând foarte bine.

 Dorian Popa știe să se vândă! Cere 300.000 de euro să se bată în cușcă cu Cheloo: ”Asta e valoarea mea!”

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.