x


 • EUR
  4.7081
  USD
  4.1377
 • 0° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  0 km/h
  Umiditate

  0%
  Presiune

  0 hPa
string(7) "politic"

Omul din spatele campaniei PSD „Siomona Halep a fost huiduită” a fost concediat. Dragnea: L-am dat afară

Liviu Dragnea anunță că l-a concediat pe George Harabagiu, coordonatorul online al PSD și cel care s-ar fi aflat în spatele postărilor de pe conturile de Facebook ale social-democraților prin care se susținea că Simona Halep a fost cea huiduită pe Arena Națională și nu Gabriela Firea. „L-am concediat", a declarat Liviu Dragnea.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.06.2018, 16:15 | Actualizat: 13.06.2018, 16:15

Cel care a dezvăluit cine s-ar afla în spatele acestei campanii a fost fostul premier, VIctor Ponta, într-o postare pe Facebook.

 

 

George Harabagiu s-a pierdut în explicații atunci când a fost întrebat de campania de pe paginile de Facebook ale PSD.

 

„Nu există în acest moment nicio dovadă din care să rezulte foarte clar că aș fi îndemnat, aș fi vorbit, aș fi comunicat, aș fi transmis prin orice fel de mijloc, orice fel de mijloc, o astfel de informație. Din punctul meu de vedere, am auzit tot felul de informații, mi se pare jenant, sincer. Deci… cum să convingi niște oameni, explicați-mi, cum să-i convingi? A, deci eu să fi ieșit undeva public și să spun: băi, fraților, începând de astăzi, huiduielile respective nu sunt pentru X, sunt pentru Y. Niciodată. Știți să fi spus eu asta?”, a declarat Harabagiu pentru Pressone.