Oprea: Citesc o ştire în care un lider marcant PNL spune că antreprenorii trebuie respectaţi. De acord. Dar cum dovedeşti acest lucru, atunci când numeşti un ministru-fantomă la Ministerul Antreprenoriatului

„Citesc o ştire în care un lider marcant PNL spune că antreprenorii trebuie respectaţi. De acord cu această afirmaţie. Dar cum dovedeşti acest lucru, atunci când numeşti un ministru-fantomă la Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului? Intreb pentru nişte antreprenori…”, a scris Ştefan Radu Oprea, duminică pe Facebook. 

 

Vicepreşedinta PNL Alina Gorghiu a precizat, duminică la conferinţa de alegeri a Ligii Aleşilor Locali Argeş de la Piteşti, că liberalii trebuie să transmită antreprenorilor români şi cetăţenilor că sistemul de impozitare nu se schimbă şi nici cota unică nu devine progresivă. Ea a adăugat că prezenţa PNL în Guvern este cea mai puternică garanţie că antreprenorii vor fi respectaţi, iar bugetul pentru investiţii stabilit de Cabinetul Ciucă este de 7% din PIB, cel mai mare din ultimii 30 de ani, fiind de 88 de miliarde lei.

 

Reacţia Alinei Gorghiu vine şi în contextul în care liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, sâmbătă la Bacău, că soluţia ar fi renunţarea la cota unică şi impozitarea progresivă, însă înainte de toate trebuie digitalizată Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed