Orban: „O candidatură a mea la alegerile prezidenţiale este naturală”

Ludovic Orban a anunțat.

Preşedintele Partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat, marţi, că o candidatură a sa la prezidenţiale este „naturală”, „normală”, în contextul carierei sale politice.

Acesta a fost prezent la Guvern, la consultările cu partidele privind datele pentru organizarea alegerilor parlamentare.

„Am anunţat foarte clar că sunt un om care consideră că o candidatură a mea la alegerile prezidenţiale este o candidatură normală, naturală. Întreaga carieră politică pe care am avut-o m-a făcut să ajung în poziţia în care să fiu sigur de faptul că ştiu ce trebuie să fac ca preşedinte al României şi mai ales că ştiu să fac ceea ce trebuie făcut mult mai bine decât ar putea face alţi candidaţi în momentul de faţă”, a afirmat Orban.

Pe de altă parte, a adăugat el, este vorba de „o decizie strategică cu privire la alegerile prezidenţiale şi la alegerile parlamentare care nu vizează doar Forţa Dreptei, ci vizează un spectru mai larg de formaţiuni politice care fac parte din bazinul de centru-dreapta”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed