x


  • EUR
    4.8423
    USD
    4.2788
string(7) "politic"

Orban și Iohannis, meteorologii de la Cotroceni. Dăncilă: Ne explică faptul că ploaia cade vertical

Viorica Dăncilă revine pe scena politică. Fostul premier lansează ironii grave la adresa lui Klaus Iohannis, dar și la adresa Guvernului. 

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 25.06.2020, 8:00

entru Viorica Dăncilă, atât Orban cât și Iohannis sunt ”niște meteorologi” care doar explică situația și nu fac absolut nimic.

Reacția premierului survine după ce România a fost afectată de inundații masiva în ultima perioadă, iar președintele Klaus Iohannis a ieși în public la două săptămâni de la debutul tragediilor, doar pentru a transmite un mesaj.

„Meteorologii” de la Palatul Victoria și Palatul Cotroceni ne explică faptul că ploaia cade vertical, iar viitura vine din amonte în aval, dar nu fac nimic concret pentru a ajuta cetățenii și localitățile afectate de inundațiile grave din aceste zile.

Atunci când eram premier și România a avut parte de inundații, am fost alături de oameni, mergând în zonele calamitate și alocând rapid fonduri pentru depășirea efectelor inundațiilor.

Un guvern care ține cu românii vine de urgență cu ajutoare și nu stă cu mâinile în sân. Sau cumva sloganul liberal „Prin noi înșine” înseamnă în caz de catastrofă „Descurcați-vă pe cont propriu”, este mesajul lui Dăncilă.