Ordin de restricție împotriva fostului iubit, respins în Iași! Libertatea religioasă primează

O ieșeancă nu a reușit să-i convingă pe judecători că trebuie apărată de fostul iubit. Magistrații Judecătoriei Pașcani au respins cererea acestea de emitere a unui ordin de protecție în favoarea sa, considerând-o nejustificată, relatează Ziarul de Iași.

Conform plângerii depuse de C.C., relația acesteia cu C.M.M. se încheiase vara trecută. Bărbatul nu ar fi acceptat însă situația și a început să o hărțuiască pe C.C., tânăra văzându-l pe C.M.M. în fiecare dimineață în fața blocului.

Acesta i-ar fi tăiat tinerei cauciucurile mașinii și având cheia de la locuința fostei iubite, bărbatul i-ar fi intrat în casă, distrugându-i din lucruri.

Femeia a cerut și ca, prin ordin, să-i fie interzisă acestuia și apropierea de biserica pe care o frecventează.

În replică, apărătorul din oficiu al lui C.M.M. a afirmat că distrugerea pneurilor mașinii de către bărbat este doar o presupunere, neputând fi probată. El a arătat și că bărbatului nu i se poate limita libertatea religioasă, prin interzicerea accesului la o anumită biserică.

Magistrații Judecătoriei Pașcani au apreciat că C.C. nu a dovedit violențele, de orice natură, la care ar fi fost supusă. Cele două plângeri depuse de femeie la poliție nu au fost considerate ca suficiente pentru a dovedi fie și doar violența psihologică.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri