AcasăMoney&PeoplePapa Francisc, primele declarații după greaua operație chirurgicală prin care a trecut....

Papa Francisc, primele declarații după greaua operație chirurgicală prin care a trecut. S-a întors la Vatican

Papa Francisc, primele declarații după greaua operație la colon care a trecut. Suveranul Pontif s-a întors la Vatican după aproape o lună de spitalizare și recuperare și a ținut să să transmită un mesaj celor afectați de inundațiile recente ce au făcut ravagii în câteva țări europene.

Sfântul părinte a ținut să se roage la Bazilica Sfântă Maria Mare pentru sănătatea tuturor celor pe care i-a întâlnit în  spitalul ”A. Gemelli” din Roma (FOTO). El și-a exprimat recunoștința pentru succesul operației la colon prin care a trecut la începutul lunii curente. Lui Papa Francisc (84 ani) i-a fost îndepărtat jumătate din colon, după ce a fost supus unei anestezii generale. Deși medicii au optat inițial pentru laparascopie, pentru că este mai puțin invazivă, în cele din urmă au recurs la chirurgia clasică.

La mulți ani, Constantin Necula, unul dintre cei mai iubiți preoți ortodocși români! ”Unde iubire nu e, nimic nu e“

Papa Francisc, primele declarații după greaua operație chirurgicală prin care a trecut ”Să învăţăm cum să luăm o pauză, să oprim telefonul mobil”

“Îmi exprim solidaritatea cu populaţiile Germaniei, Belgiei şi Olandei, lovite de dezastre şi inundaţii” a declarat Sfântul Părinte în fața credincioșilor care așteptau cu sufletul la gură să-l vadă pe Suveranul Pontif care le-a recomandat oamenilor prezenți să elimine stresul din viața cotidiană și să își ofere momente de relaxare, mai ales după dificila perioadă pe care pandemia a lovit. ”Să ne oprim din alergătura frenetică dictată de agendele noastre. Să învăţăm cum să luăm o pauză, să oprim telefonul mobil”, a mai spus Sfântul Părinte.

Actrița Cristina Cioran a născut prematur și e panicată: ”Rugați-vă pentru fiica mea”

 

Ultimele Articole