AcasăMoney&PeopleParis Hilton face chef între olteni. Moștenitoarea lanțului de hoteluri va pune...

Paris Hilton face chef între olteni. Moștenitoarea lanțului de hoteluri va pune muzică la festivalul primăriei Craiova, cu artiști de 3 milioane de euro

Nonconformista și excentria Paris Hilton vine să petreacă la Craiova, la festivalul primăriei, IntenCity. Nu mai puțin de 3 milioane de euro reprezintă onorariile artiștilor de pe afișul primei ediții a manifestării cu care edilul Olguța Vasilescu vrea să ia fața SAGA, Neversea ori Untold.

Între 26 și 28 august, Stadionul Ion Oblemenco din Craiova va fi locul ce va găzdui cea mai mare manifestare muzicală ce a avut loc vreodată de orașul din Bănie. De acest lucru se ocupă și celebrul impresar artistic de origine română Marcel Avram, cel care a intrat în istoria muzicii ca organizator al turneului unic ”Dangerous Tour”- Michael Jackson, serie de concerte neegalată prin grandoare și număr de participanți de niciun alt artist nici astăzi. Cea mai mare personalitate română din showbiz-ul mondial, Marcel Avram a venit special în România pentru a pune la punct ultimele detalii privind spectacolul cu care Olguța Vasilescu vrea să dea lovitura și să pună Craiova pe lista marilor evenimente muzicale europene.

Paris Hilton face chef între olteni. Moștenitoarea lanțului de hoteluri va pune muzică la festival primăriei Craiova

Moștenitoarea imperiului Hilton, excentrica Paris Hilton (41 de ani) va pune mâna la reușita festivalului în calitate de dj, numele său fiind în lista artiștilor care vor urca pe scena IntenCity, amintim: marea vedetă latino music Luis Fonsi, autorul cântecului ”Despacito” (cea mai ascultată melodie din toate timpurile, conform YouTube),  Afrojack, Dj Snake, Mahmut Orhan, Paul vam Dyk, Janson Derulo, Dj Conte ori artiști ce au făcut istorie precum Modern Talking, Sandra, Boney M, No Mercy, La Bouche ori Ricchi e Poveri.

 Deși a declarat că și-a încheiat cariera de vedetă la cele mai exclusiviste petreceri din întreaga lume, Paris Hilton, care are o avere fabuloasă, ce însumează circa 300 milioane de dolari, pare că s-a răzgândit. Bunicul său miliardar a declarat că va dona 97% din avere fundației familiei, în scopuri caritabile.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.