AcasăMoney&PeopleParis Hilton s-a căsătorit! Nunta excentricei dive va dura 3 zile și...

Paris Hilton s-a căsătorit! Nunta excentricei dive va dura 3 zile și 3 nopți

Paris Hilton s-a căsătorit aseară! Moștenitoarea imperiului Hilton și iubitul său, milionarul Carter Reum vor petrece cu invitații timp de trei zile și trei nopți.

Excentrica și mereu petrecăreața diva s-a cumințit brusc și, după o viață în care a călătorit din chef în chef, așa cum și-a propus, în ziua în care a împlinit 40 de ani (17 februarie a.c) a uimit întreaga lume logodindu-se cu cel ce i-a devenit soț. Cei doi sunt împreună de aproape doi ani.

Aseară, diva a postat primele poze în rochie de mireasă. Paris Hilton a optat pentru o rochie albă din broderie cu flori și voal simplu pe cap. Rochia de mireasă a starletei a fost creată de designerul Oscar de la Renta. Ceremonia a avut loc pe moșia lăsată moștenire de bunicul său, Barron Hilton.

Paris Hilton s-a căsătorit! Nunta excentricei dive va dura 3 zile și 3 nopți

El este cel mai bogat jucător de fotbal din lume!

Paris Hilton, cea care și-a încheiat cariera de vedetă la cele mai exclusiviste evenimente mondene din întreaga lume a mai fost logodită de trei ori. Fosta diva a petrecerilor cu ștaif din toată lumea- care o avere fabuloasă, ce însumează circa 300 milioane de dolari-, a mai fost logodită cu Jason Shaw în 2002, cu Paris Latsis în 2005 şi cu actorul Chris Zylka, în 2018.

Julia Chelaru e ”Sexy” și la băcănie! În lipsa concertelor și-a deschis un magazin cu iubitul său

Ultimele Articole